Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

C.N. Sant Andreu i Malibú campions de Catalunya per equips

campionat-de-catalunya-per-equips-2016

Els passats dies 14 i 15 d’Octubre les renovades instal·lacions del Squash Marconi acollien el Campionat de Catalunya d’esquaix per equips. Prop de 80 jugadors i jugadores d’un total de 20 equips van participar a l’edició d’enguany.

A la categoria masculina el campió de l’any passat, el Malibú Esportiu de Sabadell, gran favorit de la competició, va repetir títol després de solventar tots els enfrontaments per 3 a 0. A quarts de final va derrotar al NAT’s de Sant Fruitós de Bages, a les semifinals al Triops “A” de Banyoles, mentre que a la final es va imposar al Triops”B” de Banyoles. Victòries per l’holandès Tess Jutte davant Edu Nadal per 3 jocs a 0, Oriol Mestre enfront Francesc Sistané per 3 a 2 i Seti Herrero davant Joan Vidal per 3 a 0. El tercer lloc final va ser pel Triops “A” que es va imposar al GEiEG de Girona per 2 partits a 1, amb victòries d’Alex Luque davant M.Latorre i Aran Edwards davant Marc Bartolí, i victòria pel GEiEG de Pep Massó davant Guillem Bartolí. La gran sorpresa al quadre principal la va protagonitzar el Triops “A” davant el C.T. Sabadell, finalment el 5è classificat, als quarts de final, imposant-se per 2 a 1, gràcies a les victòries del gal·lès Aran Edwards i de Dani Molina. Cal destacar la presència del num. 1 català, a les files del Malibú de Sabadell, que després de jugar les semifinals, unes molèsties li van impedir jugar la final.

A la categoria femenina l’absència de l’actual campió, el Malibú de Sabadell, va obrir la porta al finalista de l’edició passada, el CN Sant Andreu, que no va desaprofitar l’oportunitat d’endur-se el títol, després de derrotar a la final al Triops de Banyoles per 2 partits a 1. Amb victòries pel CN Sant Andreu de la num. 1, Sofía Mateos, davant Cinthya Servellón, per 2 jocs a 1, i de Virginia de La Llave davant Patrícia Chara per 3 jocs a 0, mentre que la victòria de les de Banyoles la va aconseguir la gal·lesa Zoe Edwards, que es va imposar a Maribel Calabozo per 3 jocs a 0. Abans de la final, el CN Sant Andreu es va imposar al CN Sabadell i al Triops “B”, ambdos per 3 a 0.  La tercera posició final va ser per l’Esportiu Rocafort de Barcelona, que va derrotar al CN Sabadell, al partit perl tercer lloc, per un ajustat 2 a 1. Amb victòries de la francesa Celine Vallee davant Marta Cirera i de Montse Fajardo davant Elia Fernández, mentre que la victòria de les de Sabadell va venir de la mà de Núria Pacheco, després de la retirada per molèsties d’Anna Ventura.

Tots els resultats els podeu consultar a: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=1EADDC69-1A8A-48DB-A7B8-1B9E6FEE023B