Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Brillant actuació dels catalans al British Junior Open 2015

4 jugadors catalans van participar a la recent edició del British Junior Open 2015, celebrat a Sheffield dels dies 2 al 6 de Gener. Molt bona actuació de tots ells. Cal destacar els dos participants a la categoria sots 19, tant l´Iker Pajares de l´esportiu Malibú, que va ser el 9è , com l´Edmon López que va acabar 10è . Ambdos van fer una campionat excepcional, sent eliminats pels dos finalistes , Diego Elías i Omar el Atmas. Brillants victòries de l´Iker Pajares davant Jami Aijanen, Daniel Poleschuk i Tsz Kwan Lu, com també les victòries de l´Edmon López davant el número dos anglès Patrick Rooney, el campió dels EEUU ,Tim Brownell o l´egipci Abdel Raman Zaher.

A la categoria sots 17 masculina, el jugador de l´Eurosport de Salou, Nilo Vidal , va acabar al lloc 38, amb bones victòries davant el pakistanès Umar Hassan,l´alemany Kartaly i l´anglès Hamish Williams.

Finalment a la categoria sots 15 femenina, primera participació de la jugadora del CN Sant Andreu, Sofía Mateos. Una gran experìencia per ella, finalment acabant a la trentena plaça, amb victòria de mèrit davant l´anglesa Eve Perrin bjo 2015.