Auto

Light

Bona actuació dels catalans als Europeus d’esquaix per equips sots 15 i sots 17 de Bèlgica

europeus sots 15 17 hasselt

Els dies 5 al 8 de Maig la localitat belga de Hasselt ha acollit els Campionats d’Europa d’esquaix per equips sots 15 i sots 17 , amb la preséncia de fins a 4 jugadors catalans a la selecció espanyola. A la categoria sots 15 hi van participar el jugadors del CN Sant Andreu,Pablo Dolz i Sofía Mateos, mentre que a la categoria sots 17 estàven seleccionats la Maria Pajares del Malibú esportiu de Sabadell i el Cristian Romero del CN Sant Andreu.

La selecció espanyola va aconseguir la 4ª posició final a la categoria sots 15. Una molt meritòria plaça que hagués pogut ser un podi si els problemes amb els vols de tornada no els haguéssin impedit jugar el partit pel tercer lloc davant Holanda. La selecció espanyola va ser primera del grup D,per davant d’Irlanda,la Rep.Txeca i Dinamarca, i després de derrotar a Escòcia a quarts de final per 2 a 1 es va enfrontar a semifinals a Anglaterra, la campiona final, amb qui va perdre per 3 a 0.

A la categoria sots 17 , 8ª posició final, després de ser segons del grup B, per darrera França i per davant Escòcia ,Polònia i Noruega.Al creuament de quarts ,derrota també contra la campiona,Anglaterra,per 3 a 0. Pels llocs 5 al 8 enfontament molt igualat davant Alemanya, amb derrota final per 2 a 1. El partit pel 7è lloc davant Gales no es va jugar pel problema del vol de tornada ja explicat prèviament.

Classificació Final:

Sots 15: 1-Anglaterra  2-Suïssa  3-Holanda  4-Espanya  5-Escòcia  6-Irlanda  7-Gales  8-França  9-Suècia 10-Rep.Txeca  11-Hungria  12-Alemanya  13-Dinamarca  14-Portugal  15-Bèlgia  16-Eslovàquia  17-Noruega 18-Finlàndia  19-Luxemburg

Sots 17: 1-Anglaterra  2-Rep.Txeca  3-França  4-Irlanda  5-Suïssa  6-Alemanya  7-Gales  8-Espanya  9-Hungria  10-Escòcia  11-Dinamarca  12-Holanda  13-Polònia  14-Finlàndia  15-Bèlgica  16-Austria  17-Noruega  18-Suècia  19-Portugal  20-Grècia