Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Bona actuació dels catalans als Campionats d’Espanya de Veterans d’esquaix a Fuengirola

Campionat d'Espanya Veterans Fuengirola 2017

Els passats dies 19, 20 i 21 d’aquest mes de Maig es van jugar a Fuengirola els campionats d’Espanya de veterans d’esquaix, amb la presència de 7 jugadors de la Federació Catalana a les diferents categories que es disputaven.

A la categoria de +35 Alex Luque del Triops de Banyoles va finalitzar a la quarta posició, després de derrotar a Roberto Martínez per 3 jocs a 0, i perdent a semifinals davant el campió, l’anglès resident a Andalusia, Neil Macarrow, campió del torneig , per 3 jocs a 0. Al partit pel tercer i quart lloc derrota davant Javier Gonzálvez de Canàries per un ajustat 3 a 2.

A la categoria de +45 Emili Burgués (SF UAB), va finalitzar a la desena posició, amb victòries davant Miguel Arroyo i David Casado, i derrotes davant el galleg Miguel Blanco i l’andalús Neil Passeri.

A la categoria +50 podi per Jesús Castán (SAF UAB) que va finalitzar a la tercera posició, al derrotar a Pep Massó (GEiEG) al partit pel tercer lloc, per un ajustat 3 a 2. Prèviament Jesús Castán havia derrotat a F.Sánchez i R.Arenas, perdent a semifinals davant Isidro Rodríguez de Canàries, mentre que Pep Massó, es va imposar a primera ronda a Emili Burgués per 3 0 1 i a José Manuel Flores (SAF UAB) a quarts per 3 a 2, caient a semifinals davant el campió, l’andalús Marcus Hall. J.M.Flores va finalitzar cinquè, mentre que Emili Burgués va finalitzar a la novena posició. Finalment Joaquim Sidera del GeieG va ocupar la onzena posició.

A la categoria +55 Jesús Castán va finalitzar a la quarta posició després de derrotar a J.M.Flores a primera ronda per 3 a 1, i perdent a semifinals davant el campió, J.L.Oraizola d’Albacete per 3 jocs a 1. Al partit pel tercer i quart lloc derrota davant Angel Pedro Pérez de Múrcia per un ajustat 3 a 2. Cinquena posició final per J.M.Flores i sisena per Pep Massó.

Finalment a la categoria +60 setena posició final pel tarragoní Josep Mª Massa.