Bona actuació dels catalans al French Master de Burdeos

french master 2017

Els passats dies 2, 3 i 4 d’aquest mes de Juny es va celebrar Burdeos (França) una nova prova del circuit de veterans de la Federació Europea d’esquaix, amb la presència de 4 representants de la FCS dels 98 participants a les diferents categories que es van disputar.

A la categoria +45 femenina Maribel Calabozo (Nick Spa & Sports) va aonseguir la setena plaça després de derrotar a l’alemana B.Fitcher i a la portugues A.Marques, les dues per 3 jocs a 0, i caient davant K.Tiel d’Holanda, J.Corigliano de França i H.Borg de Suècia.

A la categoria +50 masculina David Febrer també del Nick va finalitzar a la cinquena posició, amb victòries davant el francès S.Outters, el belga G.Lahourcade i el portuguès J.Aguiar i derrota contra el campió final, el suec J.Ulvsback per 3 a 1.

A la categoria +55 masculina José Manuel Flores del SAF UAB va finalitzar a la novena posició, després de derrotar al francès R.Gautier, al portuguès A.Fernandes i al gal·lès M.Logan, i caure davant l’anglès S.Barlow i l’alemany F.Paal.

Finalment a la categoria +60 masculina 12ª posició final pel tarragoní Josep Maria Massa amb victòria davant l’holandès P.Turken i derrotes davant l’irlandès CH.Odonnell, el suís R.Walser i l’alemany C.Brokker.