Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Bona actuació de Nilo Vidal al Mundial Junior d’esquaix

WSF 2016

Els passats dies 6 al 17 d’aquest mes d’Agost la ciutat polaca de Bielsko-Biala acollia el Mundial Junior d’esquaix, individual i per equips. El jugador de l’Eurosport Estival de Salou, Nilo Vidal, va participar a ambdues competicions.

A la competició individual victòria a primera ronda davant l’alemany Robin Ebert per 3 jocs a 0. A la segona ronda però va caure eliminat davant el potent anglès Charlie Lee, ta,bé per 3 a 0. Ja a la categoria Special Plate derrota en un partit molt ajustat davant el canadenc Rahul Sehrawat per 3 a 1.

El campió a la categoria masculina va ser Eain Yow Ng de Malàisia, al derrotar a la final a l’egípcia Abouaish per 3 jocs a 1, mentre que en fèmines victòria de l’egípcia Nouran Gohar, a l’imposar-se a la final a la seva compatriota Rowan Reda per 3 jocs a 0.

Resultats:

scores

 

 

A la competició per equips, la selecció espanyola estava al grup F, amb Malàisia, EEUU i Sudàfrica. la selecció comptava amb Nilo Vidal, Sergio García, Jesús Gallardo i Kike García, i Chimo Marmaneu de seleccionador. 3 derrotes per 3 a 0 a la fase de grups portàven al combinat espanyol a jugar contra Alemanya pels llocs 13 al 21. La victòria per 2 a 0 davant els alemanys, després enfrontament amb derrota davant Malàisia per 2 a 0 pels llocs 13 al 16 i finalment victòria per 2 a 1 davant Israel que donava la 15ª plaça final. El títol va ser per Pakistan, supernat Egipte per 2 a 1.

Resultats:

scores 2