Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Bernat Jaume campió de la Copa d’Espanya Absoluta

copa-despanya-absoluta-gijon-2016

Els passats dies 14 al 16 d’Octubre es va jugar al Palacio de Deportes de Gijón la Copa d’Espanya Absoluta d’esquaix, amb la participació de 5 jugadors catalans i 1 jugadora catalana al quadre principal.

La victòria final va ser pel jugador de l’Esquaix Igualada, Bernat Jaume, al derrotar a la final a Edmon López (CN sant Andreu) per 3 jocs a 1, amb parcials de 11-4 5-11 11-5 11-5. Prèviament, a les semifinals el bernat s’havia desfet de Miguel Mercè de Galícia, mentre que l’Edmon va fer el mateix amb Santi Ramos de València. Cal destacar el vibrant partit de quarts de final entre el Bernat i l’Iker Pajares (Malibú Esportiu), amb victòria pel primer per un ajustat 3 a 2.

També van participar el Nilo Vidal (Eurosport Estival) que va caure a vuitens davant Iker Pajares, i Nil Munné (Igualada) que no va poder superar la fase prèvia.

A la categoria femenina, Marta Latorre (Peralta) va caure a quarts de final contra la guanyadora del tornei, Cristina Gómez de Múrcia. Segona classificada va ser la gallega Xisela Aranda.