Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Bernat Jaume campió de Catalunya d’esquaix absolut 2017

Campionat Catalunya Masculí 2017

El jugador de l’esquaix Igualada Bernat Jaume s’ha proclamat aquest diumenge 26 de Març campió de Catalunya d’esquaix, després de derrotar a la final a l’actual campió, el jugador del Club de Tennis Sabadell, actualment resident a Granada, Iván Flores, per 3 jocs a 1, en un disputat partit.

L’igualadí partia com a favorit per endur-se el títol, tot i una inoportuna lessió al genoll que properament l’obligarà a passar pel quiròfan. Tot i les molèsties a les semifinals va derrotar al jugador de l’squash Malgrat, Richard Williams per 3 jocs a 1, aquest últim també va acabar amb molèsties que li van impedir jugar el diumenge el partit pel tercer lloc. A l’altra semifinal Iván Flores es va imposar al jove de l’Eurosport Estival de Salou, Nilo Vidal, per 3 jocs a 0. Ja a la final el tres vegades Campió de Catalunya, Iván Flores, es va endur el primer joc de forma clara per 11 a 5. Però l’igualadí va reaccionar imposant-se als 3 jocs següents amb parcials de 11/4 12/10 i 11/9, i en un darrer joc on va necessitar fins a 8 pilotes de partit per acabar proclamant-se campió del torneig.

A la fase de consolació de segona ronda victòria pel jugador del Marconi XXI de Terrassa, Xavi Blasco, a l’imposar-se a la final a Marc Gutiérrez (CN Sant Andreu) per 3 jocs a 2, en un disputadíssim partit i remuntant un 0-2 advers.

El jugador del Squash Montjuic de Palau De Plegamans, Roger López, va guanyar la fase de consolació de primera ronda, a l’imposar-se a Dani Molina (Triops de Banyoles) per 3 jocs a 0 a la final.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=2FC404CE-8D75-4F36-9101-C61FD8302740