Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòries d’Ona Blasco i Philip Georgiev a la Copa d’Espanya Sots 17

Les instal·lacions de l’Squash Santiago a Galícia van acollir els passats dies 17, 18 i 19 de Setembre la Copa d’Espanya d’esquaix sots 13 i sots 17, amb la presència de varis representants de la federació catalana.

A la categoria sots 17 femenina victòria per la jugadora de LLoret de Mar Ona Blasco (Squash Project), de només 14 anys. Blasco es va endur el títol sense cedir un sol joc en tot el torneig, derrotant als quarts de final a la canària Cristina Correa, a les semifinals a la murciana Ángela Gracia i a la final a la jugadora de l’Esquaix Igualada Montse Fajardo amb parcials d’11/3, 11/5 i 11/5. Fajardo s’havia imposat prèviament a les semifinals a la tercera classificada final, l’andalusa Estela Martín per un clar 3 a 0.

A la categoria sots 17 masculina domini clar del jugador búlgar resident a Barcelona Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal/BGS), que es va endur el torneig també sense cedir un joc, imposant-se als quarts de final al palentí Pablo Antolín, a les semifinals al galleg Fernando Ferrer i a la final al valencià Adrián Revert amb parcials d’11/5, 11/3 i 11/1. El jove Oriol Sàlvia (Mèlich Sports Club , Sant Just Desvern) de 13 anys, va finalitzar a la quarta posició, després d’imposar-se al galleg Pablo Caínzos a vuitens de final i al jugador de Sabadell Marc Altarriba (Malibú Esportiu/BGS) als quarts, ambdós per 3 a 0 i caient a les semifinals davant Revert també per 3 a 0. Al partit pel tercer lloc derrota davant F.Ferrer per 3 a 1. Altarriba va finalitzar a la sisena posició, mentre que Aleix Romero (C.N. Sant Andreu) va finalitzar a la setena posició, després de caure als quarts de final davant Ferrer. Bernat Serna (Esportiu Rocafort) va finalitzar a la 11ª posició després de caure als vuitens de final davant F.Ferrer.

A la categoria sots 13 masculina el jugador de Banyoles Kai Jové (Triops) va aconseguir una meritòria quarta plaça, imposant-se als vuitens de final al local Tiago Vilas i als quarts de final al també local Mauro Vilas, ambdós per 3 jocs a 0, caient a les semifinals davant el també galleg Lucs Castillo per 3 a 0. Al partit pel tercer lloc derrota davant el galleg Manuel González per 3 a 0. La victòria final va ser pel murcià Alejandro Ruiz a l’imposar-se a la final a Castillo per un ajustat 3 a 2. Arnau Puiggròs (mèlich SportsClub) va finalitzar a la desena posició, després de caure als vuitens de final davant Mauro Vilas.

Finalment a la categoria sots 13 femenina, sense representació catalana, victòria per la murciana Mónica Hernandez, per davant de la madrilenya Nerea Fraser, segona, i de la gallega Eva Rosón, tercera.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/5621/copa-de-espana-sub-13-sub-17

Video:

https://www.youtube.com/channel/UCpIQyEiTGkoKQ2Q3_hox21Q