Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Rafa Torrel campió a Sant Vicenç de Castellet

3ª Categoria CEAC

Aquest passat cap de setmana, les instal·lacions del Pavelló Municipal de Sant Vicenç de Castellet  van acollir la tercera prova del circuit català de Tercera categoria, on es van veure grans partits des de Divendres dia 24 al vespre fins les finals que es van disputar Dissabte dia 25 a primera hora de la tarda.

Les dues primeres rondes es van disputar Divendres, on cal destacar la derrota del cap de sèrie número 2, Toni Jiménez del Royal Tarraco, a vuitens de finals, davant el veterà del CT Sabadell Lluis Vilalta i la derrota del cap de sèrie número 5/8 Toni Reillo del Nat’s Sports davant el jove Pol Rami del Nick Spa & Sports Club, així com la lesió de Dan Vega del Club Euro Sport davant Sergio Rivero del Igualada Squash.

Dissabte, a primera hora, es van disputar els quarts de finals, gran partit de Rafa Torrel del Esportiu Rocafort i el jove Pablo Dolz del CN sant Andreu, i cap de sèrie número 1, amb victòria del primer.

Al migdia, es van disputar les semifinals, amb victòries de Rafa Torrel davant el local Gerard Montaño i de Pol Rami davant el també local César Corraliza.

La finals de consolació  la van disputar Toni Jiménez i el local Antonio Mendoza, amb victòria del primer.

Per últim, final entre Rafa Torrel de l´Esportiu Rocafort i Pol Rami del Nick Spa&Sport amb victòria del Rafa per 3 jocs a 0.