Pablos ,Montero, Solé i Calvo campions de Catalunya de veterans de Soft-Ràquet

Campionat Catalunya Veterans Soft 2016

Els passats dies 12 al 14 de Maig , les instal·lacions del Bonasport de Barcelona ,van acollir els Campionats de Catalunya de Veterans de Soft-Ràquet. Fins a 4 categories diferents es van disputar a l’edició d’aquest any 2016.

A la categoria de +35 el campió final va ser el local Jesús Pablos, que es va imposar a la final al jugador del Metropolitan, Jordi Mitjà , per 2 jocs a 0, en una disputada final. Prèviament el Jordi es va desfer a les semifinals del jugador del Rocafort, Joaquín Juárez (a la postre quart classificat) , mentre que el Jesús va fer el mateix amb el jugador del Dir Campus ,Martín Rueda. El campió de la consolació va ser Marc Tena del CN Sant Andreu , al derrotar a la final al Toni Mazón del Rocafort.

A la categoria de +45 victòria pel Jesús Montero del Rocafort , que es va imposar a la final  a Joan Manchó de l’Estival Park de Salou, en una final marcada per la lesió del de Salou. Al partitpel terecr lloc, Josep Mª Brandía va derrotar a Joan Guibernau ambdos del Bonasport. La consolació se la va endur el local Bosco Fonts, al derrotar a Jose Martínez del Sant Andreu.

A la categoria de +55 victòria final per Josep Solé , que es va imposar al jugador del Nick Spa&Sport ,Dani Ribas. Tercera posició final pel Joan Marcè de l’Eurosport de Salou, per davant de Ferran Teixidó del CN Sant Andreu.La consolació se la va endur el Jose L. Puigdengolas del Rocafort ,derrotant a la final al local Carlos Santana.

I finalment a la categoria +60 meritòria victòria pel veterà del CT Sabadell ,Josep Calvo, al derrotar a la final a Manel Fernández del Metropolitan. El tercer lloc va ser pel Jose L.Puigdengolas , per davant del Joan Marcè.