Oriol Sàlvia Campió de Catalunya sots 9 d´Esquaix

Campionat de Catalunya sots 9 2016

El passat dissabte dia 30 es va jugar , a les instal·lacions del CT Sabadell  , la 3ª Edició del Campionat de Catalunya sots 9 d´Esquaix. La victòria final va ser pel jugador del Club Ciudad Diagonal , Oriol Sàlvia, que no va cedir cap joc en tot el torneig, eliminant a quarts de final al Joan Gil (Esquaix Igualada), a semifinals al Yago Agruña (CN Sant Andreu) i a la final al Jofre Barrufet (Esquaix Igualada). El tercer classificat va ser l´Alex Martín del Malibú Esportiu de Sabadell , que després de perdre les semifinals davant el Jofre Barrufet per un ajustat 3 jocs a 2 , va guanyar el partit pel tercer lloc davant el Yago Agruña per 3 a 0. La classificació final va ser la següent:

1- Oriol Sàlvia (CCDiagonal) 2-Jofre Barrufet (Igualada) 3-Àlex Martín (Malibú) 4- Yago Agruña (CN Sant Andreu) 5- Diego Escobar (CN Sant Andreu) 6- Pau J. Aguilar (Igualada) 7- Jordi Gómez (Bonasport) 8-Joan Gil (Igualada)