Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

O.Costa , J.Navines i Lluis Suárez s’imposen als tornejos de 3ª categoria i veterans

Open 3ª i veterans Anyós 2016

Paral·lelament a l’Open Anyós Park de primera categoria es van disputar la 6ª prova del circuit de 3ª categoria i la 3ª prova del circuit de veterans. El local Òscar Costa es va imposar al torneig de 3ª després de derrotar a les semifinals a Joan Vidal del Triops per 3 jocs a 0 i a la final a Manel Olmos, del CN Sabadell també per 3 jocs a 0, amb parcials de 11/5  11/3 i 11/2. El partit més complicat per l’Òscar va ser el de quarts de final , davant el seu company de club Satish Hotchandani , al qui va derrotar per 3 a 2 i 13/11 al cinquè. El tercer lloc va ser pel local Sergi Trouillet , que es va imposar a Joan Vidal per 3 jocs a 0. Daniel Camarasa va endur-se la consolació de 1ª ronda , al derrotar al Roger Tomás de l´Anyós, mentre que la consolació de 2ª ronda va ser pel jugador del CEAC de Sant Vicenç de Castellet , Gerard Montaño.

A la categoria veterans +40 victòria final pel jugador del GeieG , Jordi Navines , que va derrotar a la final a un cansat Santi Bos de l’Anyós per 3 jocs a 0, a les semifinals el Jordi ‘havia imposat al també local Jordi Ventura .El tercer lloc final va ser pel també local Eduard Rosell.

Finalmet a la categoria +50 la final la van disputar el Lluis Suárez (Anyós) i el Massimo Milesi (Dir Campus) amb victòria pel primer per 3 jocs a 0, amb parcials de 11/8  11/2  i 11/3 , domini clar del Lluis que no va cedir cap joc en tot el torneig. Tercera plaça final pel Josep Massó per davant del jugador del Marconi Narcís Sánchez.