Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Montserrat,Martínez i Paul, campions al Open Soft-ràquet Manfer al Arsenal

 

soft arsenal

La setmana del 7 d’Abril, es va disputar, a les instal·lacions del club Arsenal de Barcelona, la tercera prova del circuit de Soft-ràquet MANFER, en categoria masculina amb 24 inscrits, i categoria de veterans amb 19 inscrits.

El campió del quadre masculí va ser Victor Montserrat en derrotar per 2 a 0 amb parcial de 15/6 i 15/4 a Jesús Pablos del Club Natació Sant Andreu. En semifinals, varen derrotar a Óscar Pérez del club Bonasport per 2 jocs a 0 i Jordi Mitja del Can Mèlich Club pel mateix resultat. La fase de consolació la va guanyar Nil Munné del Igualada Squash en derrotar a Martin Rueda del Dir Campus.

En la categoria veterans, el quadre de més de 45 anys va ser per Jose Martinez del CN Sant Andreu en derrotar al local Eladi Migó en una dura final per 2 jocs a 1. La consolació va ser pel local Pol Regás en la seva primera participació en un campionat. El quadre de més de 55 anys va ser per Miguel Angel Paul del CN Sant Andreu en derrotar en la final al local Edu Balcazar per 2 jocs a 0. En tercera posició va quedar el local Lluís Velilla.