Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Molt bon nivell als Campionats de Catalunya de Veterans d’esquaix

Campionat de Catalunya Veterans 2017

Els passats dies 26 i 27 d’aquest mes de Maig les instal·lacions del Nick Spa & Sports de Barcelona van acollir els Campionats de Catalunya de Veterans d’esquaix, de fins a 6 categories diferents, amb molt bona participació i nivell.

A la categoria +30 femenina la jugadora del Triops de Banyoles Cinthya Servellón es va endur el títol després de derrotar a la seva companya de club Maria Balló per 3 jocs a 0 i al partit final a la local Maribel Calabozo per 3 jocs a 1, en un partit disputat.

A la categoria +35 masculina victòria del jugador de l’esquaix Igualada Nasi Herms, al superar Marc Gutiérrez (CN Sant Andreu) i Alex Luque (Triops) per 3 a 1 i 3 a 0 respectivament, al partit que donava la segona posició victòria de Gutiérrez davant Luque per 3 a 1.

A la categoria +40 masculina títol per Ramon Lafuente (Squash Malgrat) al superar a la final a Seti Herrero (Malibú Esportiu) per 3 jocs a 0. Tercera posició pel jugador de l’Anyós d’Andorra Santi Bos, per davant del local Ramon fernández.

A la categoria +45 masculina el jugador del GeieG de Girona Jordi Navines es va endur el títol al superar a la final a Jesús Alonso per 3 jocs a 0. El tercer i quart lloc el van disputar els jugadors del CN Sant Andreu, Javier Agruña i David Cornudella, amb victòria pel primer per 3 a 0.

A l categoria +50 masculina triomf del local David Febrer, derrotant a Lluis Suárez (Anyós) per 3 jocs a 1. Tercera posició pel local José Luis Hevia, per davant de Carles Fusté del CN Barcelona.

Finalment a la categoria +55 masculina victòria pel local J.L.Hevia,per davant del jugadors del SAF UAB de Bellaterra Jesús Castán (segon) i José Manuel Flores (tercer). Quarta posició final per Pep Massó del GeieG.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=CDBD688D-57DD-4798-AFBF-BB0432B5E8B0