Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Ivan Flores Campió ex aequo amb Alex Garbi , de la Copa d´Espanya a Tenerife

copa Espanya 2014
El passat cap de setmana del 17 al 19 es va celebrar la Copa d´Espanya d´esquaix a Tenerife.
La representació catalana l´encapçalaven els campions de Catalunya , tan masculí com femenina, Ivan Flores i Marta Latorre.
A l´apartat masculí cal destacar l´actuació del jugador del CT Sabadell , Ivan Flores , que es va plantar a la final després de derrotar a Isidro Rodríguez, Pascal Gomez, al jugador del CN Sant Andreu Dani Pascual a quarts i Aitor Zunzunegui a semifinals, tots sense cedir un joc , i malauradament , per causes climatològiques no es va poder jugar la final davant Alex Garbi.
El jugador del Triops Alex Luque va arribar a vuitens després del w.o davant Claudio Pinto i la derrota davant Eduardo González, butxí del jugador de l´Eurosport Theo Rivero.
Jordi Navines, del Rocafort, va superar les prèvies, caient a primera ronda davant Neil McCarrow.Després va arribar a la final de consolació que no va poder jugar davant Guillermo González.
A la categoria femenina Marta Latorre del CN Lleida ,va arribar a semifinals després de guanyar a Cristina Vázquez i Catuxa Codesido, perdent a semifinals davant la campiona d´Espanya Xisela Aranda.
Angela Gómez , del Rocafort, i Cynthia Servellon del Triops, van perdre a primera ronda davant Cristina Gómez i Beatriz Domínguez respectivament.
A la consolació Ángela Gómez va arribar a la final , que no va poder disputar davant Ksenia Pavliuchenkova.
Xisela Aranda i Cristina Gómez tampoc van poder disputar la final.