Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iker Pajares i Marta Latorre campions al Club Tennis Sabadell

Opn-CT-Sabadell

El passat cap de setmana, les instal·lacions del Club Tennis Sabadell, van acollir l’Open Català de Primera Categoria, masculina i femenina, on van participar les millors raquetes del nostre circuit.
A la categoria femenina, la guanyadora va ser l’actual dominadora de l’esquaix català femení, la lleidatana Marta Latorre del CN Lleida al derrotar a la final, a la jove promesa Maria Pajares del Malibú Esportiu, que amb aquest resultat, pujarà fins el número 2 del rànquing absolut català femení. A semifinals, varen derrotar, respectivament, a Laura Pacheco del CN Sant Andreu i Maribel Calabozo del Nick Spa & Sports Club.
A la categoria masculina, el guanyador va ser el jove i actual número 1 català, Iker Pajares del Malibú Esportiu imposant-se local Ivan Flores per 3 jocs a 1, en una disputada final. En semifinals, tots dos varen derrotar a Dani Pascual del CN Sant Andreu i Xavi Blasco del Lloret Squash Club. Les fases de consolació van ser per Alex Luque del Triops de Banyoles al guanyar a David Febrer del Nick Spa & Sports Club, i Enric Creus del Malibu Esport imposant-se a Carles Farelo del Squash Cardedeu, a les consolacions de primera ronda i segona ronda, respectivament.