Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iker Pajares i Cristina Gómez Campions de l´Open “El Pirata”

pirata 2015

El passat cap de setmana es va disputar al club Eurosport de Salou una nova edició de l´Open “El Pirata” d´esquaix. El jugador del Malibú Esportiu i campió de Catalunya ,Iker Pajares , va ser el Campió a la categoria masculina , mentre la murciana Cristina Gómez , sots campiona absoluta d´Espanya, es va emportar el triomf a la categoria femenina.
La final masculina la van disputar l´Iker i el Dani Pascual (CN Sant Andreu), amb resultat de 3 a 1 pel de Sabadell, mentre la final femenina la van disputar la Cristina Gómez contra la campiona de Catalunya, Marta Latorre (CN Lleida), amb victòria per la murciana per 3 jocs a 0.
A les semifinals i van accedir, a més dels finalistes, el Vincent Droesbeke (CN Sant Andreu, tercer classificat) i el Xavi Blasco (Lloret) en la masculina, i Cinthya Servellón (Triops) i Maria Pajares (Malibú, tercera classificada), a la femenina.
La consolació masculina la va guanyar l´Enric Creus (Malibú) al jove Pablo Dolz (CN Sant Andreu) , mentre que la femenina va ser per la joveníssima Noa Romero (CN Sant Andreu) al derrotar a la seva companya de club , Maite Ysun.