Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Gran resultat dels nostres al Campionat d’Espanya

españa quips

El passat cap de setmana, dies 18-19 i 20 d’Octubre, València va acollir el campionat d’Espanya absolut, amb més de 120 inscrits.

Un total de 22 jugadors catalans, varen participar, amb molt bons resultats.

Destacar dos per sobre dels altres, el tercer lloc de Daniel Pascual del Club Natació Sant Andreu en el quadre masculí i de la jugadora Marta Latorre del Club Natació Lleida que va quedar quarta en el quadre femení.

Altres resultats a destacar, són els quarts de finals de Víctor Montserrat del club Arsenal i Edmon López del Can Mèlich Club, els vuitens de finals de Theo Rivero del Club Euro Sport, Bernat Jaume del Igualada Esquaix, Xavi Blasco del Lloret Squash Club i Ivan Flores del Malibú Esportiu, i la primera ronda de Iker Pajares del Malibú Esportiu (que després va guanyar la consolació de quadre), el jove Nilo Vidal del club Euro Sport, Cinthya Servellón del club Triops de Banyoles, Maribel Calabozo del Nick Spa & Sport de Barcelona (que després va aconseguir ser finalista a la consolació de quadre), Judith Santander i Lidia Tortosa del club Euro Sport i Celine Valleé del Esportiu Rocafort de Barcelona.

Destacar que en la fase masculina, molts varen superar la dura fase de prèvies amb jugadors amb gran nivell però sense rànquing espanyol.

Per últim, destacar a varis jugadors que es varen desplaçar i no varen aconseguir entrar al quadre final, com són Jordi Navinés, Joaquin Juarez i Jorge Monterde del Esportiu Rocafort, Alex Luque del club Triops, Vicent Droesbeke i Amparo Durà del Club Natació Sant Andreu i Manel Olmos del Club Natació Sabadell.