Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Gran participació al 1er Campionat de Primavera Infantil i Femení.

Campionat-de-Primavera
Aquest dissabte 10 de Maig es va celebrar al Club Can Mèlich de Sant Just Desvern el primer Campionat de primavera per a infantils i el primer Open Femení.
Volem donar a les gràcies a qui ha fet possible l´èxit d´aquest esdevenivent , Consultoría Mateos i en particular al Valentín Mateos, no sols per l´aportació econòmica sino també per la implicació i esforç per aconseguir que el Campionat fos un èxit, i aprofitar per donar-li les gràcies des de la Federació per haver-nos ajudat desinteressadament en moments molt crítics per la FCS, així com felicitar-lo per la seva passió per l´esquaix sobre tot infantil i femení. Gràcies de tot cor.
També dir que degut a la gran participació alguns dels més petitons i els seus pares van haver de fer un esforç gran per quedar-se fins l´entrega de trofeus, us ho agraïm i farem el possible perque els més joves acabin al migdia la competició.
Gràcies al Víctor Montserrat per la gran organització i al Can Mèlich Club per la seva col.laboració i cedir le seves instal.lacions.
En quan al resultats us passem el llistat dels llocs d´honor en les diferents categories:
Sot 9 Masculí : 1- Marc Altarriba ( Malibú ) 2- Bernat Serna ( Ciudad Diagonal ) 3- Adrià Balbàs ( Malibú ) 4- Miquel Montserrat ( Indep. ).
Sots 11 Femení : 1-Noa Romero ( CN Sant Andreu ) 2-Ona Blasco ( Lloret ) 3- Montse Fajardo ( Igualada ).
Sots 13 Masculí: 1-Philip Georgiev ( Ciudad Diagonal ) 2- Lluis Isern ( Marconi ) 3- Joan Serna ( Ciudad Diagonal ) 4- Pol Salvador ( Triops Banyoles ).
Sots 15 Femení: 1- Maria Jutglar ( Triops Banyoles ) 2- Delfina Maillo (Triops ) 3- Elsa Kubala ( Nick & Spa Sport Bcn ) 4- Anna Ferrer ( Triops ).
Sots 17 Masculí: 1-Cristian Romero ( CN Sant Andreu ) 2- Pablo Dolz ( CN Sant Andreu ) 3- Pol Rami ( Nick & Spa Sport)
4- Nacho Fajardo ( Igualada )
Open Femení : 1- Marta Latorre ( CN Lleida ) 2-Ángela Gómez ( Rocafort ) , semifinalistes Maribel Calabozo ( Nick & Spa Sport) i Anna Ventura ( Rocafort ).
Consolació: 1- Sofia Mateos ( Can Mèlich ) 2-Cinthya Servellon ( Triops ).
2ª Consolació: 1- Raquel Folch (Gent D´Or de Valls) 2- Mireia Muntané ( Indep. )