Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Gran actuació dels catalans a la Copa d´Espanya d´Esquaix a Vigo

copa espanya vigo 2015

Les instal·lacions del Vigo Squash van albergar aquest passat cap de setmana la Copa d´Espanya sots 11/15 i 19 , tant a la categoria femenina com a la masculina, amb una més que destacable actuació dels catalans.

A la categoria sots 11 femenina victòria de l´Ona Blasco (Lloret Squash) per davant de la Montse Fajardo de l´Esquaix Igualada , la tercera classificada va ser la murciana Ángela Gracia.

A la categoria sots 11 masculina meritòria tercera plaça per l´Oriol Sàlvia ( CC Diagonal ) per darrera dels gallegs Hugo i Oscar Pin. També va partcipar el Bernat Serna (CC Diagonal ) que va ser 4rt.

A la categoria sots 15 femenina segona plaça final per la Sofía Mateos ( CN Sant Andreu ) per davant de Linda Domínguez. La campiona va ser la gallega Marta Domínguez.

A la categoria sots 15 masculina tercera plaça final per Pablo Dolz (CN Sant Andreu) , derrotant a Sergio Puga .El campió va ser Augusto Ortigosa d´Andalusia per davant del canari Ivan Pérez. També va participar el Nacho Fajardo , que va ser 8è.

Finalment a la categoria sots 19 masculina victòria del Nilo Vidal (Eurosport Salou) , imposant-se a la final a J.Gallardo de Castella-Lleó , el tercer classificat va ser Kike García d´Andalusia.El Pol Marín del CCDiagonal va ser 6è.

La categoria sots 19 masculina va ser per Cristina Gómez de Múrcia, per davant d´Ines Gómez de Galícia i María González de Canarias.