Edu Nadal i J.Miguel Mínguez s’imposen al CN Barcelona

Circuit 2ª i 3ª CNB

Els passats dies 20 i 21 el CN Barcelona va acollir la 3ª prova del circuit de 2ª categoria i la 5ª del circuit de 3ª, amb un total de 70 participants . El campió de la prova de tercera categoria va ser el jugador del CN Sant Andreu , José Miguel Mínguez, que va derrotar a les semifinals al seu company de club, Jose Martínez i a la final al jugador del Dir Campus , Marc Pedrós. Molt bona actuació de la jove Sofía Mateos, també del CN Sant Andreu, que va arribar a les semifinals, caient davant el Marc Pedrós. Tercera plaça final pel Jose Martínez. La consolació la va guanyar el també molt jove Philip Georgiev, del CC Diagonal, que es va imposar a la final a Xavi Rami del Nick Spa&Sport.

Per altra banda ,el jugador del CN Lleida, Edu Nadal , es va imposar a la prova de segona categoria, després de derrotar a Edu Abella del CN Sant Andreu a les semifinals , i al jove Pablo Dolz, també del CN Sant Andreu a la final. Prèviament el Pablo havia derrotat a les semifinals a Ramon fernández del Nick Spa&Sport. L’Edu Abella va ser el tercer classificat final. El jugador del CN Sant Andreu ,Jesús Alonso es va imposar al seu company de club David Cornudella a la final de consolació.