Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Edu Nadal campió a la primera prova del circuit de Segona celebrada al Malibú Esportiu

Circuit 2ª Categoria Malibú

El passat cap de setmana, dies 13 i 14 de Febrer, es va disputar a les instal·lacions del Malibú Esportiu de Sabadell el primer campionat de Segona categoria de la temporada, del circuit català.

El campionat va començar Divendres amb la disputa de les primeres rondes i va continuar Dissabte al matí amb la resta de campionat.

Abans del migdia es van disputar els quarts de finals, on Edu Nadal del CN Lleida va derrotar a Diego Munilla del CN Sant Andreu per 3 a 0, Pol Marín del Club Ciudad Diagonal davant Marta Latorre del CN Lleida per 3 a 1, el local Arnau Farré a Toni Fernández del CN Lleida per 3 a 0 i Eric Zabalbeascoa del CT Sabadell al local Oriol Mestre per 3 a 2.

Les Semifinals es van disputar a primera hora de la tarda, on Edu Nadal i Arnau Farré es van imposar a Pol Marín i Eric Zabalbeascoa respectivament.

Per últim, les dues finals. La fase de consolació va ser pel jove Pablo Dolz del CN Sant Andreu, que va derrotar al veterà Jesús Castán del Dir Campus en la final. La final absoluta, va ser pel favorit número 1 del campionat, i actual número 12 de Catalunya, el lleidatà Edu Nadal que va derrotar al local, i cap de sèrie número 4 i 23 de Catalunya Arnau Farré.