Edmon López campió del Santiago Open PSA 5K

Les instal·lacions de l’Squash Santiago a Galícia van acollir els passats dies 8 al 10 de Febrer el Santiago Open, torneig del circuit mundial PSA Challenger, amb la presència de cinc representants de la Federació Catalana. Cal destacar la tornada a la competició després de vàries lesions, del jugador de Sant Just Desvern Edmon López, campió d’Espanya absolut el 2019. López (PSA 165, CT Sabadell / BGS) va demostrar estar en molt bona forma i recuperat de la lesió, i es va endur el torneig sense cedir un sol joc, derrotant als quarts de final al barceloní Pablo Dolz (PSA 271 CN Sant Andreu / BGS), a les semifinals al canari Iván Pérez (PSA, 84 BGS) i a la final al madrileny Sergio García (PSA, 124) amb parcials d’11/7, 11/8 i 11/4 . 8è títol al circuit professional d’Edmon López, i primer des de la victòria al Scottish Open del 2019.

Nilo Vidal (PSA, 192 Eurosport / BGS) va caure als quarts de final davant el galleg Hugo Varela (PSA, 91) per 3 jocs a 1, mentre que Marc López (PSA, 190) no va poder superar la primera ronda al ser derrotat per Pablo Dolz per 3 jocs a 1, finalment Joel Jaume (PSA, 290 Esquaix Igualada) també va caure a primera ronda davant l’andalús Augusto Ortigosa (PSA, 175) per 3 jocs a 0.