Destacada actuació dels catalans al British Junior Open Squash 2014

Gran resultats dels nostres al British Open Squash 2014, equivalent al campionat del món júnior, que es va disputar a Anglaterra des de el passat 2 al 6 de Gener.

Iker Pajares del Malibú Esportiu de Sabadell, Edmon López del Can Mèlich Club de Sant Just Desvern, Bernat Jaume del Igualada Squash i Nilo Vidal del Club Euro Sport de Salou (Tarragona) van ser els que varen participar en aquest prestigiós campionat.

Iker va disputar la categoria Sots-19, va entrar directament al quadre del millor 64 jugador del món. En primera ronda va derrotar al número 2 d’Israel, Roee Avraham per 3 jocs a 0. En segona ronda va perdre amb l’indi Kush Kumar per 3 jocs a 1 (destacar que aquest jugador va quedar 5è). Per llocs va acabar en la posició número 19.

Edmon va disputar també la categoria Sots-19 va entrar al quadre de 64. En primera ronda va derrotar al local Nathan Kaiser per 3 jocs a 0 i en segona ronda va perdre amb un dels favorits l ‘israelí Daniel Poleshchuck per 3 jocs a 0 (aquest va quedar 6è). Per llocs va quedar en la posició número 20.

Bernat va disputar la mateixa categoria, començant al quadre de prèvies,derrotant al local Ryan Duke per 3 jocs a 0. La mala sort en el sorteig, es va enfrontar en primera ronda contra el campió del món júnior, l’egipci Karim El Hammamy, perdent per 3 jocs a 1, plantant-li cara en tot moment al partit. Després va guanyar tots els seus partits, amb claredat, quedant en la posició 33è (guanyant la fase de consolació de la primera ronda).

Per últim, el més jove dels nostres, Nilo, va disputar la categoria Sots-17 (amb només 15 anys complerts aquest any). Va perdre a primera ronda contra el local Harry Falconer per 3 jocs a 0. Després va disputar tots els llocs, derrotant a jugadors d’Irlanda, de Suïssa i perdent amb jugadors anglesos, i quedant en la posició 36.

El Campió de la Categoria Sots 19 va ser el jordà Ahmad Alsaraj , que va derrotar a la final al peruà Diego Elias per 3 jocs a 1. A la Catergoria sots 17 el campió va ser l´egipci Yousseff Solyman que va guanyar la final al malaisià Eain Yow Ng per 3 jocs a 1.