Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

David Febrer guanya l´Open Tecnifibre al Club Nick Spa & Sports

nick

 

El dies 13 i 14 de Setembre, les instal·lacions del Club Nick Spa & Sports van acollir la 6a prova del circuit Amateur patrocinat per la marca TECNIFIBRE, amb 32 inscrits d’ arreu de Catalunya.

Els partits varen començar Divendres a les 18:30h amb les primeres rondes, sense cap sorpresa a destacar.

Dissabte al matí, es varen fer els quarts de finals, i al migdia les semifinals. Aquestes les varen disputar els següents jugadors: el local David Febrer va derrotar per 3 jocs a 0 al seu company de club Ramon Fernández i Jorge Monterde del Esportiu Rocafort de Barcelona va derrotar per 3 jocs a 0 a Eduard Abella del CN Sant Andreu de Barcelona.

Per la tarda es varen disputar les finals, primer la consolació de 1a ronda, on el local Laslo Kubala va derrotar per 3 jocs a 2 (remuntant un 2 jocs a 0 en contra) a Jordi Hernández del Squash Marconi de Terrassa. Després la final de consolació de la 2a ronda, on el jugador de l’Hospitalet de Llobregat Jesus Castán va derrotar per 3 jocs a 0 al veterà Antoni Reillo del Nat’s Sport de Sant Fruitós de Bages.

Per últim, la gran final, on el local David Febrer va demostrar la seva superioritat derrotant per 3 jocs a 0, amb parcials de 11/4 11/7 i 12/10 a Jorge Monterde.

 

Quadre amb resultats

Microsoft Word - quadre principal masculi Nick Esports