Cristian Romero i Selena Georgiev campions de l’Open Nadal al C.N.Sant Andreu

open-nadal-2a-i-3a-2016-cnsa

El passat cap de setmana, les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu van acollir l’Open Nadal de 2a i 3a categoria, amb un gran èxit de participació.

A la 2a categoria, domini dels jugadors locals. El campió va ser el jove Cristian Romero imposant-se a la final al seu company de club Marc Gutiérrez per 3 jocs a 0 . Molt meritòria tercera posició pel jove local Pablo Dolz per davant del seu company de club Txema Minguez,al qui va derrotar per 3 jocs a 2.Tant el Pablo com el Txema havien caigut prèviament a semifinals davant Cristian Romero i Marc Guutiérrez respectivament. La consolació va ser pel també local Toni López a l’imposar-se al brasileny Renato C. Mayoral per 3 jocs a 0.

A la 3a categoria, la guanyadora va ser la jove Selena Georgiev del Club Ciudad Diagonal a l’imposar-se per 3 jocs a 2 a la jove local Sofia Mateos, en un partit molt igualat. Tercera posició pel barceloní Daniel Blanco al derrotar per 3 a 0 a Nacho Molinas del Club Bonasport. La consolació va ser pel local Cristian Paul que va guanyar al joveníssim Phillip Georgiev del Club Ciudad Diagonal per 3 a 0.