Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Catalunya assoleix la 13ª Posició final al Campionat del Món de Ràquetbol a Canadà

Mundial de Toronto

Els passats dies 12 al 20 de Juny es va celebrar a la localitat canadenca de Burlington ( Toronto ) el Campionat del Món de Ràquetbol. La selecció catalana estava formada a la categoria masculina pel dues vegades Campió d´Europa Víctor Montserrat i per Dani Pascual, bronze a l´Europeu de Bergamo 2013. A la categoria femenina la representació catalana l´encapçalava la campiona d´Europa a París Beth Consegal i Anna Ventura.

Catalunya va aconseguir repetir la 13ª plaça del Mundial d´Irlanda 2008 i per primera vegada en un mundial ser la primera nació Europea classificada. Queden encara lluny els països americans i asiàtics, sobre tot els primers , grans dominadors del Ràquetbol Mundial. Els EEUU a la categoria masculina i Mèxic a la femenina es van emportar el títol. L´americà Rocky Carson i la mexicana Paola Longoria es van endur els títols individuals.

Dels nostres, destacar la 19ª plaça final ( i primer europeu ) del Víctor Montserrat , amb treballades i meritòries victòries davant el veneçolà Ezequiel Páez , l´ucranià Anthony de Fusto el bolivià Carlos Keller el portorriqueny Barret Michael i l´argentí Pablo Kurzbard. El creuament al quadre davant el duríssim coreà Daeyong Kwong i una posterior lesió davant el canadenc Samuel Murray van impedir que repetís o millorés la novena plaça del darrer mundial que va disputar al 2008 a Irlanda.

La Beth Consegal va ser la millor de les nostres ocupant la plaça 27 mentre l´Anna Ventura i el Dani Pascual van acabar  la 33ª plaça.