Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Campionats de Catalunya d´esquaix sots 11,15 i 19 Masculí i Femení.

camp cat 11 15 19

Paralelament a l´Open Ciutat de Barcelona es va disputar el mateix cap de setmana els campionats de Catalunya infantils sots 11, sots 15 i sots 19 tant amb nois com amb noies amb una participació de 60 inscrits.

En la categoria de sots 11 masculina el campió va ser Nacho Fajardo de l´Esquaix Igualada al imposar-se a la final a Pol Salvador del Triops de Banyoles per 3 jocs a 0, en l´apartat femení la campiona de la lligueta va ser Maria Jutglar del Triops i la segona Noa Romero de C.N. Sant Andreu.

En la categoria sots 15 masculí es va imposar Joan Arnau Pallejà de l´Esquaix Igualada davant el jove Pablo Dolz del C.N Sant Andreu per 3 jocs a 0.Mentre que en categoria femenina Maria Pajares  del Malibú Esportiu de Sabadell va guanyar a Selena Georgiev del club Ciudad Diagonal per 3 a 0.

Ja en l´apartat sots 19 masculí el campió va ser Iker Pajares del Malibú Esportiu davant Edmon López de Can Mèlich Club de Sant Just per 3 jocs a 0 , i en fèmines va repetir Maria Pajares davant Judith Santander del Club Euro Sport Estival de Salou per 3 jocs a 1.

Felicitats als guanyadors i participants per fer del dissabte una gran festa de l´esquaix.

Quadres amb resultats

Quadre sots-11 femení.xlsx Quadre sots-11 masculi.xlsx Quadre sots-15 femeni.xlsx Quadre sots-15 masculi.xlsx Quadre sots-19 femeni.xlsx Quadre sots-19 masculi.xlsx