Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Bons resultats dels catalans a Nantes

nantes 2015

Els passats dies 31 d´Agost al diumenge 6 de Setembre es va celebrar a Nantes l´Open Internacional d´Esquaix, PSA 10K , puntuable pel circuit mundial professional. Tres catalans i van participar , els jugadors del CN Sant Andreu , Edmon López (152) i Dani Pascual (268), i el jugador del Malibú Esportiu de Sabadell, Iker Pajares (155).

Els tres estàven a la fase prèvia on a primera ronda no van perdre cap joc, amb victòries de l´Edmon López davant el francès Gullaume Doffagne , el Dani Pascual davant el també francès Stephane Brevard i l´Iker Pajares davant Enzo Corigliano (327) també de França. A segona ronda de prèvies enfrontament Edmon- Dani , amb victòria pel primer per 3 jocs a 1 , menre l´Iker va solventar un duríssim partit davant el francès Johan Bouquet , a qui va derrotar per 3 jocs a 2 amb 12/10 al cinquè.

Ja el quadre principal (vuitens de final) , derrotes per 3 jocs a 0 , tant de l´Edmon López , davant el francès Lucas Serme (40) , com de l´Iker Pajares davant l´anglès Eddie Charlton (53).