Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Arnau Puiggròs bronze als Estatals Sots 15

Els passats dies 8 al 10 de Març el Palau dels Esports de Múrcia va acollir l’edició del 2024 dels Campionats d’Espanya d’esquaix a les categories sots 11 i sots 15, tant masculina com femenina, amb la presència de tres representants de la Federació Catalana a les diferents categories.

A la categoria sots 15 masculina Arnau Puiggròs (Mèlich SportsClub) va obtenir una meritòria tercera plaça. Puiggròs va accedir a les semifinals del torneig després d’imposar-se a vuitens de final al basc Itzel Reguero per 3 jocs a 0 i als quarts de final al canari Alvaro Hernández també per 3 a 0. A les semifinals, però, Puiggròs no va poder superar el valencià Pablo Sanchís, caient per 3 jocs a 1. Al partit pel tercer lloc Puiggròs va derrotar al canari Miguel Ripollés per 3 jocs a 0. El galleg Lucas Castillo es va endur el títol a l’imposar-se a la final a Sanchis per 3 a 0.

A la categoria sots 15 femenina doble representació catalana, Mar Ruiz (CEAC Sant Vicenç de Castellet), 8ª classificada final, i Thais Fleury (Dir Rocafort) 11ª classificada final. Ruiz va caure als quarts de final davant la jugadora local, cap de sèrie 1, Mónica Hernández per 3 a 0, mentre que Fleury va caure als vuitens de final davant la madrilenya, campiona final del torneig, Andrea González, també per 3 a 0. González es va endur el títol al superar a la final Hernández per 3 jocs a 1.

A la categoria sots 11 masculina victòria pel galleg Thiago Vilas al superar el navarrès Alex Khayat per 3 a 0 i a la sots 11 femenina victòria per la madrilenya Daniela Monforte per davant de la local Katerina Minuto.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/36467/campeonato-de-espana-sub-11-sub-15/