Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Alex Luque i Manel Coronel s’imposen a la 4ª Prova del Circuit de Veterans d’esquaix al Triops

Veterans-2016-Triops

Prop de 20 valents han participat en una nova prova del circuit de veterans a les instal·lacions del Triops de Banyoles. Gran ambient i bons partits amb força nivell malgrat la intensa calor que van haver de suportar tots el jugadors.
Comencem per la categoria del “joves”, la +35. En David Cornudella del CNSant Andreu i el local Àlex Luque van disputar la final després de quedar primers dels seus grups de manera bastant còmode. La victòria va ser per l´Àlex Luque en superar l´incombustible David Cornudella per 3 jocs a 0. La tercera posició va ser per un dels nostres patrocinadors, Jordi Automatismes JIMM Molina, que per primera vegada va poder-se endur la victòria davant del seu botxí habitual, en Joan Puig del Triops de Banyoles. Cinquena classificada va quedar la Maria Balló i sisena posició per en Marc Muñoz, ambdós jugadors “triopsins”.
La categoria +45 va comptar amb 10 participants que van mostrar un molt digne nivell de joc i condició física. El guanyador final va ser en Manel Coronel, del GEIEG de Girona, que va desfer-se en semifinals i en un partit d´infart a cinc jocs amb tiebreak al cinquè del tercer classificat final, en David Cornudella, i ja a la gran final del rei de les planxes, en Massimo Milesi del Dir Campus. Quart classificat va quedar en JM Flores del Tipi Park, cinquè en Kim Muntané de l´Esquaix Cardedeu i sisè el local Joan Ullastres.
Finalment i com sempre agrair a tots els jugadors i jugadora, al club i responsables, i als patrocinadors, Haribo, Dunlop, Teleraqueta, Anyós Park La Massana i Fruiteria Jeroni per la seva generositat.