Dark

Auto

Light

Victòries per Serrano i Margiotta a l’Open AnyósPark de 2ª i 3ª categoria

Paral·lelament al PSA Satèl·lit es va celebrar l’Open de 2ª i 3ª categoria, prova puntuable pel circuit català d’esquaix.

A la 2ª categoria el favorit, Iván Serrano (SAF UAB) va fer bons els pronòstics i es va endur el torneig, no sense haver de lluitar a fons. tant als quarts de final davant Oriol Sàlvia (Mèlich SportsClub), amb victòria per un ajustat 3 a 2, a semifinals davant Joan Serna (Malibú / BGS) imposant-se per 3 a 0 i a la final, davant Marc Altarriba (Malibú / BGS), on va haver de remuntar un 0 a 2 advers per acabar guanyant per 3 jocs a 2, amb parcials de 8/11, 12/14, 11/7, 11/8 i 11/6. La tercera posició final va ser per Joan Serna, al derrotar Oriol Herrero (Malibú) per 3 jocs a 1.

A la 3ª categoria domini clar del jugador del Marconi Terrassa Sergio Margiotta, que va endur-se el torneig sense cedir un sol joc. A quarts de final es va imposar a Màrius Tarrés (SAF UAB), a les semifinals a David Cornudella (C.N.Sant Andreu) i a la final al també jugador del C.N.Sant Andreu Javier Agruña, amb parcials a la final d’ 11/6, 11/6 i 11/4. Tercera posició final per José Manuel Flores (C.T.Tarragona Park).