Victòries de Perdigón, Flores i Castán al Tennis Park de Tarragona

El passat Dissabte 17 de Març, es va disputar a les instal·lacions del Tennis Park de Tarragona, la 2a prova del circuit català de Veterans, amb 20 participants de diferents clubs de Catalunya.

En categoria de més de 35 anys, el campió va ser el jugador del Marconi XXI de Terrassa, Sergi Perdigón, que va derrotar en la final al local Alfredo De las Cuevas per 3 jocs a 0, amb parcials de 11/3 11/6 11/7. En tercera posició va quedar el local Adolf Martinez per davnt del seu company de club Sergi Triquell per 3 jocs a 0.

En categoria de més 45 anys, el campió va ser Jose Manuel Flores del Saf UAB de Cerdanyola del Vallès, al superar a la final a David Cornudella del CN Sant Andreu per 3 jocs a 2, amb parcials de 11/7 2/11 11/4 12/14 11/4. En tercera posició va quedar Jesus Castán del Saf UAB imposant-se al seu company de club Emili Burgués per 3 jocs a 1.

Per últim, en categoria de més de 55 anys, el campió va ser Jesus Castán al guanyar per 3 jocs a 1, amb parcials de 10/12 14/12 11/5 11/8, al seu company Jose Manuel Flores. Tercera posició final pel local Josep Maria Massa.