Dark

Auto

Light

Victòries de García, Romero i Altarriba al C.N. Barcelona

Els passats dies 6 i 7 de Març les instal·lacions del Club Natació Barcelona van acollir el PSA Satel·lit CNB i els Campionats de Catalunya de 2ª i 3ª Categoria, amb la participació de més de 60 jugadors i jugadores als torneigos en disputa.

Al torneig PSA puntuable pel ranking mundial professional la victòria se la va endur el madrileny Sergio García (PSA 186) al derrotar a la final a Joel Jaume (Esquaix Igualada PSA 226) per 3 jocs a 1, amb parcials d’11/7, 11/9, 9/11 i 11/3. A les semifinals, com en tot el torneig, es van veure partits molt igualats, García va superar al canari Iván Pérez (Triops BGS, PSA 231) per 3 jocs a 2, remuntant un 2 a 0, mentre que Jaume es va imposar al colombià de l’acadèmia BGS (Barcelona Global quash) Luis Alejandro Mancilla (PSA, 594) també per 3 a 2. Els quarts de final entre García i el galleg Arón Astray (PSA, 397), Pérez i Marc Soriano (Triops BGS, PSA 310), Mancilla i Nasi Herms (Club Tennis Sabadell), i Jaume amb l’holandès Luke Stauffer (PSA, 389) van acabar tots 3 a 2 excepte el 3 a 1 de Mancilla a Herms. La prova de consolació se la va endur Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) al derrotar a la final a Hugo Lafuente (Squash Project) per un ajustat 3 a 2.

Cristian Romero (C.N.Sant Andreu) es va endur el títol de Campió de Catalunya de 2ª Categoria, imposant-se a la final a la seva companya de club Sofía Mateos (BGS, PSA 110) per un ajustat 3 a 2, amb parcials de 15/17, 11/8, 11/7, 9/11 i 11/7. A les semifinals Romero va derrotar al veterà Jesús Alonso (CN Sant Andreu) per 3 jocs a 1, mentre que Mateos va superar a la seva companya de club Noa Romero (BGS), tercera classificada final, per 3 jocs a 2. La prova de consolació e la va endur Joan Serna (Fitmix Training Center) a l’imposar-se a la final a Jaume Solanas (Club Ciudad Diagonal) per 3 jocs a 2.

Finalment al Campionat de Catalunya de 3ª Categoria victòria del favorit, el jove Marc Altarriba (Malibú Sabadell), al derrotar a la final al seu company de club, el també jove Oriol Herrero per 3 a 1, amb parcials d’11/3, 11/7, 6/11 i 11/8. Altarriba i Herrero es van imposar a les semifinals a David Cornudella (C.N.Sant Andreu), tercer classificat final, i al local Xavi Ojeda respectivament, ambdós per 3 jocs a 0. La prova de consolació se la va endur Bruno De las Heras (C.T Sabadell) guanyant a la final a Christian Paul (C.N.Sant Andreu) per 3 jocs a 1.