Victòria del jove Nacho Fajardo al circuit de 3ª Categoria

Open 3ª Montjuic 2017

Els passats dies 2 i 3 de Juny les instal·lacions de l’Squash Montjuïc de Palau-Solità i Plegamans van acollir la 4ª Prova del circuit de 3ª Categoria d’esquaix del 2017, amb prop de 30 participants.

El campió va ser el jove de l’Esquaix Igualada, Nacho Fajardo, al derrotar a la final al local Raúl Carnerero per 3 jocs a 1, amb parcials d’ 11/9 11/7 9/11 i 11/9, aconseguint el seu primer títol a categoria senior. El tercer lloc va ser pel jugador del CEAC de Sant Vicenç de Castellet, Gerard Montaño a limposar-se a José Martínez del C.N.Sant Andreu, al partit pel tercer lloc. Manel Olmos (C.N.Sabadell) va aconseguir la cinquena posició per davant de Roger Capdet del Club Ciudad Diagonal, mentre que la setena posició va ser pel jove Philip Georgiev per davant d’Alex Milessi del Mèlich de Sant Just Desvern.