Victòria de Xavi Blasco al Campionat de Catalunya de Primera Categoria Reviewed by Momizat on . Les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir els passats dies 31 de Maig i 1 de Juny el Campionat de Catalunya de Primera Categ Les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir els passats dies 31 de Maig i 1 de Juny el Campionat de Catalunya de Primera Categ Rating: 0

Victòria de Xavi Blasco al Campionat de Catalunya de Primera Categoria

Les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir els passats dies 31 de Maig i 1 de Juny el Campionat de Catalunya de Primera Categoria d’esquaix.

El jugador de LLoret Xavi Blasco (Squash Project) es va endur el títol de campió, després de derrotar a la final al veterà Nasi Herms (Club Tennis Sabadell) per 3 jocs a 1, amb parcials d’11/7 11/13 11/7 i 11/8. Blasco es va treure l’espina del darrer enfrontament a l’Absolut jugat a l’Squash 4, i va dominar el partit des del principi amb un esquaix molt sòlid. A les semifinals Blasco es va imposar al seu company de club Ramón Lafuente també per 3 a 1, mentre que Herms va fer el mateix amb el jove Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) per un ajustat 3 a 2. Fajardo va finalitzar a la tercera posició.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=CEFCC2F9-2A08-4B5B-9D11-CE81ABC4486D

info@esquaix.cat Tel / fax 93 307 95 60 © 2013 Esquaix.cat Pàgina web oficial de la FCS

Scroll to top