Victòria de Sergio García al PSA Aquum Spa a l’Euro Sport

Èxit de participació i de nivell a la 2ª Edició del PSA Challenger Aquum Spa jugat a l’Eurosport de La Pineda els passats dies 12, 13 i 14 d’Abril, amb molta presència internacional i un alt nivell de tots els participants. La prova forma part del circuit Challenger PSA del circuit professional mundial d’esquaix.

La victòria final va ser pel madrileny Sergio García (PSA, 213), a l’imposar-se a les semifinals a Joel Jaume (Esquaix Igualada PSA, 308) per 3 jocs a 1, i a la final a l’israelià, cap de sèrie 1, Roee Avraham (PSA, 167) per 3 a 0, amb parcials d’11/8, 11/7 i 13/11. Tercer posició per l’holandès Tess Jutte (Malibú Sabadell, PSA 257). Cal destacar a 5ª posició pel local Nilo Vidal (PSA, 244) i la setena de Marc Soriano (CEAC Sant Vicenç de Castellet, PSA 463).

El torneig amb una dotació de 1000$ en premis hi van participar vora 40 jugador i es van disputar un total de 87 partits des de la fase prèvia als llocs.