Victòria de Kai Jové al Campionat de Catalunya sots 11 Mixt Reviewed by Momizat on . Les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir el passat dissabte 26 d'Octubre el Campionat de Catalunya sots 11 Mixt. La victòri Les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir el passat dissabte 26 d'Octubre el Campionat de Catalunya sots 11 Mixt. La victòri Rating: 0

Victòria de Kai Jové al Campionat de Catalunya sots 11 Mixt

Les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir el passat dissabte 26 d’Octubre el Campionat de Catalunya sots 11 Mixt. La victòria va er pel jugador del Triops de Banyoles Kai Jové, que va imposar-se en els quatre partits que va disputar sense cedir un sol joc, mostrant una clara superioritat. Jové ja va guanyar a principis d’any el Campionat de Catalunya sots 11 masculí.

Després de la disputa de les dues lliguetes es van jugar les semifinals. Per una banda Jové es va imposar al jugador del Malibú Esportiu de Sabadell Andreu Mestre, mentre que el també jugador del Triops Eudald Pagès va caure davant Arnau Puiggròs del Mèlich Sports Club de Sant Just Desvern per un ajustat 3 a 2, en un partit molt disputat en tots els jocs. A la final victòria de Jové davant Puiggròs amb parcials d’11/5, 11/2 i 11/4. Cinquena posició final per Luis Corpas del SAF UAB de Cerdanyola, sisena per Alba Soria també del SAF i setena per Pau Acevedo del mateix club.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=73C5F28E-C950-4501-9263-D4D5881CB5DD

info@esquaix.cat Tel / fax 93 307 95 60 © 2013 Esquaix.cat Pàgina web oficial de la FCS

Scroll to top