Dark

Auto

Light

Victòria de Joan Serna al Club Ciudad Diagonal

Les instal·lacions del Club Ciudad Diagonal d’Esplugues de Llobregat van acollir els passats dies 15 i 16 de Març la 3ª prova del circuit de 2ª categoria d’esquaix, amb 22 participants de diferents clubs de Catalunya i la presència de 2 jugadors vinguts de Nimes (França).

La victòria va ser pel jove jugador de Fit Mix Center, Joan Serna, que es va imposar a la final al local Roger Capdet per un ajustat 3 a 2, remuntant un 0 a 2 advers, amb parcials de 9/11, 3/11, 11/5, 11/9 i 11/9, aconseguint el seu primer torneig de 2ª Categoria. A les semifinals Serna es va desfer de David Vossen (Squash Cardedeu) per 3 jocs a 1, mentre que Capdet va fer el mateix amb Xavi Ojeda (C.N.Barcelona) també per 3 a 1. Ojeda va aconseguir la tercera posició al derrotar al partit pel tercer lloc a Vossen per 3 jocs a 1.

Els jugadors francesos Enzo Cales i Sebastien Didelet van finalitzar a la setena i quinzena posició respectivament.