Victòria de David Guzmán al Club Natació Sabadell

2ª Categoria CNSabadell 2018

Els passats dies 19 i 20 d’Octubre les instal·lacions del Club Natació Sabadell van acollir la 13ª Prova del circuit de 2ª categoria d’esquaix. El campió del torneig va ser el jugador local David Guzmán, que es va endur el títol de forma brillant, sense cedir un sol joc en tot el campionat. Guzmán es va desfer consecutivament d’Emili Burgués (SAF UAB), Joan Serna (Esportiu Rocafort), Roger Capdet (Club Ciudad Diagonal) i a la final de la jove Noa Romero (C.N.Sant Andreu), amb parcials d’11/5 11/8 i 12/10. Romero havia derrotat prèviament a les semifinals al cap de sèrie 1 del torneig, Ivan Serrano (SAF UAB) per 3 jocs a 1. Serrano es va imposar a Capdet al partit pel tercer lloc per 3 jocs a 0.