Triops de Banyoles campió de lliga catalana d’esquaix de Primera Categoria Reviewed by Momizat on . Les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir els passats dies 7 i 8 de Juny el Play Off de Lliga Catalana d'esquaix de Primera Les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir els passats dies 7 i 8 de Juny el Play Off de Lliga Catalana d'esquaix de Primera Rating: 0

Triops de Banyoles campió de lliga catalana d’esquaix de Primera Categoria

Les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir els passats dies 7 i 8 de Juny el Play Off de Lliga Catalana d’esquaix de Primera Categoria 2018-2019, amb els 4 equips classificats després de la temporada regular.

Els dos principals candidats al títol, Malibú Esportiu de Sabadell i Triops de Banyoles, van fer bons els pronòstics i es van classificar per la final, després de derrotar a les semifinals al Club Tennis Sabadell i al Club Natació Sant Andreu, ambdós per 3 a 0.

La final entre Malibú i Triops va començar bé pels de Sabadell, amb victòria de Seti Herrero davant Alex Luque per 3 jocs a 0, però el galleg Pascal Gómez (PSA, 316) va empatar la final al superar l’holandès del Malibú Tess Jutte (PSA, 253) per 3 jocs a 1. El punt decisiu el van disputar Richard Williams pel Triops i Dani Bericat pel Malibú. Domini de l’anglès que no va donar cap opciò al vallesà, imposant-se per 3 jocs a 0 i donant el títol als de Banyoles. La tercera posició se la va adjudicar el Club Natació Sant Andreu, al derrotar al CT Sabadell per 2 a 1.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=A41C1246-47C0-4362-82FF-C23E3F150D58&draw=72

info@esquaix.cat Tel / fax 93 307 95 60 © 2013 Esquaix.cat Pàgina web oficial de la FCS

Scroll to top