Selena Georgieva guanya l’Open Internacional junior d’Hongria

Hungarian Junior Open 2017

La jugadora del Club Ciudad Diagonal Selena Georgieva es va proclamar campiona de l’Open d’Hongria en categoria menors de 17 anys, torneig celebrat a Budapest els passats dies 12 al 15 d’Octubre.

Georgieva, d’origen búlgar, va fer un torneig impecable aconseguint la primera plaça de la lligueta inicial derrotant a la també búlgara Katalina Tsoneva, a la ukraniana Julia Zhukovets i finalment a la hungara Mercedesz Szabó per 3 jocs a 0 en tots els enfrontaments. Aquesta posició la va portar fins a les semifinals. Un cop allà Georgieva va derrotar a la suïssa Cassandra Fitze, cap de sèrie número 2 del torneig, per un ajustat 3-2 en un gran partit de la jugadora bulgara resident a Catalunya. I, finalment va derrotar a la hungara Vanda Laskai per 3 jocs a 0 aconseguint un important títol en un dels tornejos amb més prestigi del circuit europeu.

Philip Georgiev, germà de la Selena, també va participar-hi aconseguint una meritòria cinquena posició final a la categoria menors de 13 anys. Després de guanyar als vuitens de final al hungar Csanad Pikler per un clar 3-0 el Philip va caure derrotat als quarts de final davant del jugador egipci, – posteriorment campió del torneig-, Yousef Farag per 3-0. Als partits pel 5è al 8è lloc Georgiev va guanyar al croat Milhailo Conic per 3-0 i al polac Jakub Zimecki per idèntic resultat aconseguint així la cinquena plaça final.