Selena Georgieva campiona de l’Italian Junior Open

Italian Junior Open 2018

Del 14 al 17 de juny es va celebrar a la localitat italiana de Riccione l’Open d’Itàlia en categories junior. Un total de 4 jugadors de la Federació catalana van participar-hi aconseguint uns magnífics resultats.

A la categoria sots 17 femenina victòria final per la jugadora d’origen búlgar però que viu i entrena a Catalunya, la Selena Georgieva, en derrotar en la final a la russa Alesya Aleshina, cap de sèrie número 2 del torneig, per 3 jocs a 1 amb parcials d’11-7, 8-11, 11-8 i 11-5. La Selena, jugadora del Club Ciudad Diagonal d’Esplugues, havia derrotat a la checa Tereza Siroka per 3-0 a les semifinals.

A la categoria sots 15 masculina 4a posició pel Philip Georgiev i 10a posició pel Joan Serna. Georgiev va fer un gran torneig i va demostrar una gran millora en el seu joc però un partit irregular a les semifinals contra el suec Karl Bundy li va impedir arribar a la final.

El Joan Serna va passar la 1a ronda del quadro principal però al següent partit no va poder superar al croat Jan Cerovac. Posteriorment Serna va jugar pels llocs 9è al 16è aconseguint una meritòria 10a posició final. Destacar que tant el Philip com el Joan tenen només 13 anys i per tant aquests són uns grans resultats doncs encara els hi queda un any en aquesta categoria.

Per últim a la categoria menors de 13 anys, el Bernat Serna va acabar en la 20a posició final. El Bernat va perdre a la 1a ronda contra l’experimentat jugador escocés Kyle Penman per 3 jocs a 0 i posteriorment el jugador català, després de completar unes grans actuacions va acabar en el lloc número 20 final.