Puiggròs, Blasco, López i Fajardo campions a Sant Just Desvern

Campionat de Catalunya sots 9 i 19 2019 Màlich

El passat dissabte 2 de Febrer les instal·lacions del Mèlich SportsClub de Sant Just Desvern van acollir els Campionats de Catalunya d’esquaix masculí i femení a les categories de Sots 9 i Sots 19.

A la categoria Sots 9 masculina el jugador local Arnau Puiggròs es va endur el títol de Campió després de derrotar a tots els seus rivals sense cedir un sol joc en tot el torneig. A les semifinals es va imposar a Jan Ortiz (GEiEG Girona), mentre que a la final va superar Andreu Mestre (Malibú Sabadell) amb parcials d’11/5, 11/8 i 11/3. Mestre va superar a Luis Corpas (SAF UAB Cerdanyola) a les semifinals. El mateix Corpas va finalitzar a la tercera posició al derrotar Ortiz per 3 jocs a 1 al partit pel tercer lloc. Amin Mghar (Triops Banyoles) va finalitzar a la cinquena posició mentre que Armand Morillas (Esquaix Igualada) va ser el sisé classificat.

A la categoria sots 19 femenina domini clar de la jugadora de Lloret, Ona Blasco (Squash Project), que també es va endur el torneig sene cedir un joc en tot el campionat. Blasco va superar Maria Jutglar (Triops) segona classificada final, Montse Fajardo (Igualada) tercera classificada i Ivet Isern (Marconi Terrassa) quarta classificada. Jutglar es va imposar a Fajardo per 3 jocs a 0 al partit que decidia la segona posició final.

A la categoria sots 19 masculina el favorit, Nacho Fajardo (Igualada), va fer bons els pronòstics i va resultar el campió final. Fajardo no va cedir cap joc al torneig, derrotant a la final a Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal) amb parcials d’11/4, 11/4 i 11/7, revalidant el títol conseguit l’any passat. Georgiev, abans de la final, va superar  prèviament a Hugo Lafuente (Squash Project) i a Pol Salvador (Triops), mentre que Fajardo  es va imposar a Martí Bahí (Triops) i a LLuis Isern (Marconi). Tercera posició final per Lafuente, que va derrotar Bahí al partit pel tercer lloc per 3 a 0, mentre que Pol Salvador es va endur la cinquena posició per davant de Lluis Isern.

Finalment a la categoria sots 19 masculina plata victòria pel jugador del Nat’s de Sant Fruitós de Bages, Adrià López, amb 5 victòries a la lligueta, imposant-se a la final a Eric Morillas (Igualada) per 3 jocs a 0, amb parcials de 12/10, 11/9 i 14/12. Tercera posició per Liam Griffin (Malibú Sabadell) amb 2 victòries. Biel Díaz 4rt i Alexei Puig 5è, ambdós del Nat’s, van completar la classificació.