Pol Rami Campió de Catalunya de 3ª Categoria

Campionat Catalunya 3ª Categoria 2017

Des del dijous 19 de Gener fins el dissabte 21 les instal·lacions del CN Barcelona acollien el Campionat de Catalunya de 3ª Categoria d’esquaix, amb la presència de 50 participants, i un total de 80 partits jugats durant els tres dies de competició.

El Campió final va ser el jove del Nick Spa & Sports club de Barcelona, Pol Rami, que després de derrotar ales semifinals a Cristian Ruiz (CT Sabadell) per 3 jocs a 2, en un partit molt igualat, s’imposava a la final a Guillem Bartolí del GEiEG de Girona, per 3 jocs a 1. El tercer classificat va ser Toni López del CN Sant Andreu, que va caure a les semifinals davant Bartolí, també per 3 a 2. Una lesió de Christian Ruiz li va impedir jugar el partit pel tercer lloc.

La consolació del quadre principal va guanyar-la David Cornudella (CN sant Andreu), al derrotar a la final a Gerard Montaño (CEAC Sant Vicenç de Castellet) per 3 jocs a 0.

La consolació de prèvies la va guanyar Marc Bartolí del GEiEG al superar a la final al jove Hugo Lafuente (Squash Malgrat) per 3 jocs a 1.