Philip Georgiev segon i Ona Blasco tercera al Nòrdic Junior Open

La localitat sueca de Malmo va acollir els passats dies 3, 4, 5 i 6 d’Octubre una nova edició del Nòrdic Junior Open d’esquaix, amb 300 participants de diferents països i la presència de 6 representants de la Federació Catalana d’esquaix.

A la categoria sots 15 masculina el jugador búlgar afincat a Esplugues, Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal) va aconseguir una meritòria segona plaça després d’accedir a la final cedint un sòl joc als quarts de final davant el txec A.Kelar i derrotant a les semifinals a l’ucraïnès D.Sherbakov per 3 jocs a 0. A la final però, va caure davant l’holandès Samuel Gerrits per 3 jocs a 1, amb parcials de 7/11, 11/4, 11/3 i 13/11.

A la categoria sots 15 femenina la jugadora de Lloret de Mar, Ona Blasco (Squash Project) va pujar al podi com a tercera classificada. Blasco va accedir a les semifinals després d’imposar-se a l’escocesa A.Halliday per 3 a 0, caient a semifinals davant la rusa Riana Alexova, campiona final, també per 3 jocs a 0. Al partit pel tercer lloc, Blasco es va imposar a la local Pirjo Eserstam per 3 a 0.

A la categoria sots 13 masculina doble participació catalana, amb Marc Altarriba (Malibú Esportiu) i Bernat Serna (Fitmix Training Center). Altarriba va finalitzar a la novena posició després de caure als vuitens de final davant el campió del torneig, el francès Axel Diet en 3 jocs força igualats. A la lluita pels llocs ple de victòries per Altarriba, que va acabar amb un balanç de 4 victòries i una derrota. Molt bona actuació de Serna amb un balanç de 3 victòries i una derrota, davant l’holandès R.Lindner per un ajustat 3 a 2, aconseguint la 17ena posició final .

A la categoria sots 19 femenina Noa Romero (C.N.Sant Andreu) va finalitzar a la 12ena posició, després de caure als vuitens de final davant l’holandesa Ambre Allincks, campiona del torneig. Balanç de 2 victòries i 2 derrotes per Romero.

I finalment a la categoria sots 19 masculina Pablo Dolz (C.N.Sant Andreu) va finalitzar a la posició 23, amb un balanç de 3 victòries i 3 derrotes.