Dark

Auto

Light

Pablo Dolz sotscampió del PSA Satèl·lit AnyósPark

Les instal·lacions de l’AnyósPark de La Massana, Andorra, van acollir els passats dies 22, 23 i 24 d’Octubre el PSA Satellite AnyósPark, prova puntuable pel circuit mundial PSA, i la presència de varis jugadors catalans al quadre principal.

El jugador del C.N. Sant Andreu / BGS Pablo Dolz (PSA 333) va accedir a la final del torneig, desp´rés d’imposar-se als quarts de final al galleg Pablo Quintana (PSA 388) per 3 jocs a 1,i a les semifinals a Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) també per 3 a 1, caient a la final davant l’holandès Tjeu Dubbeldam (PSA 402) per 3 a 1 amb parcials d’11/9, 11/5, 6/11 i 11/8. Dubbeldam va accedir a la final després de desfer-se a quarts de final de l’andalús Álvaro Martín (PSA 375) per 3 a 0 i a les semifinals del també holandès Rowan Damming (PSA 279) per 3 a 1.

Hugo Lafuente (Squash Project) va finalitzar a la novena posició, mentre que Joan Serna (Malibú / BGS), Marc Altarriba (Malibú / BGS), Iván Serrano (SAF UAB), Alex Luque (Ttiops Banyoles) i Oriol Herrero (Malibú) van caure a la primera ronda.