Oriol Sàlvia campió de la Copa d’Espanya sots 11 d’esquaix

Copa Espanya sots 11 15 19 Santiago 2018

Les instal·lacions del Squash Santiago van acollir els passats dies 2,3 i 4 de Novembre la Copa d’Espanya d’esquaix a les categories sots 11,15 i 19, amb la presència de 7 representants de la Federació Catalana, 5 a la categoria masculina i 2 a la femenina.

A la categoria sots 11 masculina el jugador del Mèlich Sports Club de Sant Just Devern, Oriol Sàlvia, es va imposar a tots els seus rivals sense cedir un sol joc, adjudicant-se la victòria a la final davant el murcià Alejandro Ruiz amb parcials d’11/0 11/1 i 11/7.

A la categoria sots 15 femenina tercera posició final per la jove jugadora de Lloret de Mar, Ona Blasco (Squash Project). Cal destacar el partit de semifinals de Blasco davant la gallega Martina Flores, campiona final. El partit se’l va endur la gallega en 5 jocs molt disputats.

A la categoria sots 15 masculina magnífica actuació d’Hugo Lafuente (Squash Project), arribant a la final deprés d’eliminar als valencians L.Bory i A.Revert, i a les semifinals a Jorge Carretero (Castella-Lleó), caient a la final davant el favorit, l’andalús Christian Domínguez per 3 joc a 0, amb parcials d’11/9 11/9 i 11/5. Joan Serna (Esportiu Rocafort) i Nil Aguilera (Esquaix Igualada) van acabar a les posicions 9ena i 11ena respectivament.

A la categoria sots 19 femenina, Noa Romero (C.N.Sant Andreu) es va adjudicar la tercera posició. Romero, de només 14 anys, va caure davant la campiona del torneig, la gallega Marta Domínguez, per 3 jocs a 1, en un partit de semifinals molt disputat. Victòries de Romero davant les gallegues Icía Riveiro a quarts de final i María Domínguez, al partit pel tercer lloc.

Finalment, a la categoria sots 19 masculina, meritòria actuació del jugador del C.N.Sant Andreu, Pablo Dolz, finalment assolint la quarta posició, amb victòries davant el valencià E.Revert i el galleg Gonzalo Romero, caient a semifinals davant el campió final, el canari afincat a Barcelona Iván Pérez. Al partit pel tercer lloc derrota davant l’andalús Augusto Ortigosa.