Ona Blasco sots campiona del German Junior Open

La Localitat alemanya d’Hamburg va acollir els passats dies 27 de Febrer a l’1 de Març l’edició del 2020 del German Junior Open d’esquaix, torneig del circuit europeu junior que va reunir 260 jugadors i jugadores de diferents països, i la presència de 6 representants de la Federació Catalana.

A la categoria sots 15 femenina la jugadora de Lloret de Mar, Ona Blasco (Squash Project) va aconseguir una molt meritòria segona plaça final. Blasco, que ha passat recentment de la categoria sots 13 a la sots 15, va accedir a la final després de derrotar a la francesa L.Brevard a primera ronda, a l’anglesa B. Senthil Kumar a vuitens, a la suïssa Leila Hirt, cap de sèrie 3 a quarts de final, i a la russa Riana Alexova, cap de sèrie 2 a semifinals, totes per 3 jocs a 0. A la final però, va caure davant l’anglesa Amelie Haworth amb parcials d’11/6 12/10 i 11/6.

A la categoria sots 13 masculina molt meritòria novena posició per Oriol Sàlvia (Mèlich Sports Club). Sàlvia va finalitzar el torneig amb 4 victòries i una única derrota, davant l’egipci Ahmed Elreheem, campió final del torneig.

A la categoria sots 15 masculina Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal) va finalitzar a la 10ª posició. Georgiev va caure a vuitens del quadre principal davant l’alemany Florian Stögel per un ajustat 3 a 2 i 12 a 10 al cinquè joc. Balanç final de 3 victòries i dues derrotes. A la mateixa categoria Hugo Lafuente (Squash Project) va finalitzar al lloc 33 amb 4 victòries i una única derrota, a la primera ronda davant l’anglès Jack Bloomfield.

Finalment a la categoria sots 19 femenina Selena Georgieva (Club Ciudad Diagonal) va finalitzar a la cinquena posició, mentre que Sofía Mateos (C.N.Sant Andreu) ho va fer al lloc 11. Georgieva i Mateos van caure al quadre principal davant la noruega Madeleine Hylland, per 3 a 1 i 3 a 0 respectivament. Georgieva va finalitzar amb un balanç de 3 victòries i una derrota, mentre que Mateos va acabar amb 2 victòries i 2 derrotes.